Langsung ke konten utama

Facebook Yeni Hesap

Simdi nufus cuzdan resmimi gonderdim acilirmi bilmiyorum. Selam facebook ile baglandiginizda instagram senin herkese acik profiline arkadas listene ve e posta adresine erisebilir.

Tanidiklarinla fotograf ve guncellemeler paylasmaya baslamak icin bir hesap ac.

Facebook yeni hesap. Kartal kalkan 13 kasim 2017 tarihinde saat. Facebookta tig oyalarinin daha fazla icerigini gor. Bir arkadasima facebook uzerinden bilincim yerinde degilken atmamam gereken bir mesaj attim.

Genelde size gicik olanlar varsa sikayet ediyor sanirim. 13 mart 2009 itibariyla facebookun yeni arayuzu tum hesaplarda kullanilmaya baslamistir. 2004 tarihinde harvard universitesinde ogrenim.

Hesabim kapandi baska bir hesap acmak istemiyorum. Herkese merhaba arkadaslar bildiginiz uzere sosyal aglar artik hayatimizin bir parcasi oldu bu amacla bu makalemiz de facebook kaydol konusuna yer verdik. Bu yazi facebook hesabi kapatmak icin sikayet adresi ve facebook hesabini kac kisi sikayet ederse kapanir 2018 sorularina yanit olarak hazirladik.

Bir kiz vardi bana arkadaslik istegi gonderen kabul etmedim defalarca istek gonderdi. Facebook insanlarin birbirleriyle iletisim kurmasini ve bilgi alisverisi yapmasini amaclayan sosyal paylasim sitesidir. Facebooka kaydol ve arkadaslarini bul.

Facebook ta hakaret cinsel paylasim santaj tehdit ve taciz icin basvuru sikayet adresi yazimizdamalum iletisim numarasi bulunmuyor. Hesap silme yoneticisi yazar 20 subat 2017 tarihinde saat. Kodmatikteki kodu sifreniz yerine kullanip tekrar.

Eger hesabinizda kodmatik aktif ise kod olustur dediginizde kodmatik uyari verir. Okulda iste tatilde yada evde kaldigimizda arkadaslarimiz ile cevremizdekiler ile baglantida kalmak ve onlarla surekli iletisim kurmak icin sosyal aglari kullaniyoruz. Sonrasinda da panik yaptim ve burada anlattiginiz facebook hesap silme islemini gerceklestirdim.

Ancak bu arayuz kullanicilar arasinda ikilik yaratmistir. O kodu sifreniz yerine kullanip tekrar kod olustur butonuna basin.

Facebook Giris Facebook Yeni Hesap Acma Islemleri 2018 Son Dakika

Facebook Hesap Silme Suresi 30 Gune Cikti

Telefon Numarasi Ile Facebook Hesabi Sorgulama Donemi Basladi


Komentar

Postingan populer dari blog ini

Cara Cek Imei Yang Resmi Di Indonesia

Cara Cek Imei Di Situs Kementrian Perindustrian 4 Cara Cek Imei Iphone Asli Dengan Mudah Cepat Cara Cek Status Imei Ponsel Di Kemenperin Cara Mengecek Hp Xiaomi Yang Resmi Di Indonesia Bukareview

Cara Cek Kuota 3 Kewl

110 Bug Tri 3 Terbaru 2019 Internet Gratis Sepuasnya Paket Tri Voucher Kuota Pamax 3gb 4gb All Jaringan Bonus Pulsa Three 5000 Ami 4gb Trip Asia Australia Tri Indonesia Cara Cek Kuota Internet Kartu 3

Cara Cek Imei Clean Atau Lost

Icloud Clean Removal News Imei Info How To Check Imei Iphone Free Check Clean Lost Or Blacklist All Iphone Check Imei Free 2017 Icloud Status Free Checker News Imei Info Icloud Status Lost Or Clean Eimei24 Com

Cara Daftar Gojek Yang Sudah Putus Mitra

Cara Membuka Suspend Grab Driver Yang Benar Motorisblog Panduan Cara Mendaftar Jadi Driver Gojek Berwirausaha Im3 Ooredoo Dan Gojek Hadirkan Paket Online Gaspol Kisah Nyata Michael Sahertian Seorang Driver Gojek Yang

Cara Cek Kuota Smartfren Aplikasi

4 Cara Cek Kuota Smartfren Terbaru Yang Sudah Terbukti 5 Cara Cek Kuota Smartfren 4g Gsm Praktis Dan Simpel 2019 Cara Cek Kuota Mifi Smartfren Andromax Dengan Mudah Gadgetren Cara Cek Kuota Mifi Andromax M3y Menggunakan Mylink M3y